elefantmammansliv.blogg.se

En blogg om ofrivillig barnlöshet och vägen till en graviditet

170131 - molande huvudvärk och "mensvärk"

Publicerad 2017-01-31 21:08:29 i RMC, biverkningar, känslor,

Har sedan igår morse haft som en molande huvudvärk med lite lätt yrsel när jag reser mig och en känsla av mensvärk. Antar att det är biverkningarna från puregon som har satt igång. För min del hade de gärna fått vänta längre innan de kom.. Men nu är det så, så jag får väl bara stå ut.. det kommer förhoppningsvis någonting bra ut av det senare.
 
Imorgon går vi in i februari som kommer att vara en väldigt nervös, förväntansfull och jobbig månad för oss. Imorgon ska jag till RMC för att gör ett ultraljud och ta blodprov. Hoppas att dosen jag hittintills tagit passar min kropp och att den svarar bra. Jag ska även till VC då jag haft en klump i halsen sedan 20 januari. Det går halsfluss på jobbet så det är väl lika bra att kolla upp det, tänkte jag. Sköterskan jag pratade med på VCn sa att det kan vara halsfluss eller halsböld men att det är bäst att de får kolla. Hoppas verkligen på inget dera.
 
Många tankar far genom mitt huvud just nu. Är orolig att en eventuell infektion i kroppen kan sänka chanserna för oss att lyckas på vårt första försök. Så jag tänkte kolla lite med dem imorgon på RMC. Det blir försöta gången jag åker dit ensam, min man har lite svårt att åka ifrån sitt jobb just imorgon men det ska nog gå bra. Han är väldigt stressad över hela situationen. Både att jag inte är fullt frisk och allt behandlingen innebär. Han tycker det är jobbigt när jag inte mår bra, vilket man kan förstå.
 
Det har varit lite spänt mellan mig och min man sista dagarna. Det är stressen och pressen som gör sig påmind genom irritation och oro hos oss båda. Jag är nog lite extra känslig just nu också. Jag vet att min man bara menar väl men det gör ont med snäsiga kommentarer och kommentarer som jag uppfattar att jag gjort något fel. Då blir jag stött och grinig tillbaka och så är diskussionen igång. Men det går över.. Möttes faktiskt av tio röda rosor och ett litet gossedjur när jag kom hem idag.. Han kan min man!

Om

Min profilbild

Elefantmamman

Jag är snart 30 år och lever tillsammans med min man i en mellanstor stad i Sverige. Vi har försökt att få barn sedan våren 2014 men hitintills inte lyckats. I vår utredning kom det fram att jag har endometiros men i övrigt ser allt bra ut. Vi ska under våren göra IVF-behandling.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela